Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Adanaspor'dan Bornova Becker Spor'a

Bornova Becker Spor, devre arasında yaptığı oyuncu takviyesinin ardından, Adanaspor'dan ayrılan tecrübeli antrenör Dursun Bilici ile anlaşarak teknik kadrosunu da güçlendirdi.

Adanaspor'dan Bornova Becker Spor'a

Teknik Menajer ve Alt Yapı Sorumlusu olarak görev yapacak olan Dursun Bilici, böyle güçlü bir organizasyonun içinde olmaktan mutlu olduğunu ve bu organizasyonda görev almaktan gurur duyduğunu belirtirken, Bornova Becker Spor Yönetim Kurulu Başkanı Volkan Kebir ise; alt yapının her takım için önemini vurguladı.

 

Kebir; “Sporda; iyi yönetim, iyi teknik ekip ve iyi sporcu kadrosu ile günlük başarılar elde edebiliriz. Bunun kalıcı olması için asıl yatırımı altyapılara yapmalıyız. Amacımız, genç yetenekleri basketbola kazandırmanın yanı sıra basketbolun temel eğitimini kusursuz almalarını sağlayarak onlara sporcu terbiyesini de aşılamak. İleride basketbolcu kimliklerinden ziyade iyi birer basketbol seyircisi olmaları da bu camia adına atılan önemli adımlardır. Tüm bunları düşünerek hem alt yapı hem de kulüp içindeki görev dağılımlarını bir kez daha gözden geçirip hedefimizle doğru orantılı bir adım atarak tecrübeli antrenör Dursun Bilici ile anlaştık. Basketbol camiasında disiplini ve profesyonel kimliği ile öne çıkan isimlerden biri olan Dursun hocamız ile kulübümüzün başarılarını katlayacağına inancımız tam.” diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE KADINLAR BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250