Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Adanaspor taraftarıyla coştu

Türkiye Basketbol 2. Lig A Grubu’nda Adanaspor kendi evinde hakemlerin kötü yönetimlerine karşılık Tofaş Gelişim’i 70-67 yendi.

Adanaspor taraftarıyla coştu

Adnan Menderes Spor Salonu’nda taraftarının desteğini arkasına alan turuncu-beyazlılar baştan sona kadar büyük çekişme içerisinde geçen karşılaşmayı son periyottaki etkili oyunuyla kazanarak önemli bir galibiyet aldı.
Ev sahibi takımda Biray Yener 25 sayı ile Kutay Akpulat 24 sayıyla takımlarına galibiyeti getirirlerken, konuk takımda Mert Konuk’un 22 sayısı galibiyet için yeterli olmadı.
Karşılaşma boyunca gösterdikleri kötü yönetim nedeniyle hakemler Cihan Ceylan, Tevfik Hakan Mutlu, Taylan Özgür Ülten ve müsabaka gözlemcisi Serdar Alkan’a taraftarlar ile protokol tribünündeki eski basketbolcu-hakemlerden yoğun tepki geldi.
 
TARAFTARLARDAN MÜTHİŞ DESTEK
Hafta içerisinde Aladağ’da yaşanan üzücü yangın sonrası hayatını kaybedenler ile ilgili yapılan saygı duruşunun ardından taraftarlar tribüne anlamlı pankart astılar. Adana’nın erkek basketbolundaki başarılı temsilcisi Adanaspor’un zorlu karşılaşmasına basketbolseverler yoğun ilgi gösterirlerken, alınan bu galibiyet sonrası teknik heyet ile sporculara uzun tezahüratlarda bulundular… 
 
HAKEMLERE RAĞMEN KAZANMASINI BİLDİK
Maça iyi başlamalarına karşılık stres ve acele hücumlar sonrası rakiplerini skora ortak ettikleri maçta son periyotta gerçek kimliklerini sahaya yansıttıklarını belirten Adanaspor Genel Menajeri Şevket Erden, “Galibiyetten önce hakemler ile ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Yaşantım boyunca hakemler ile ilgili konuşmadım ama son haftalarda maçlarımızı yöneten hakemlerin tarafsız olduklarına inanmıyorum. Burada bir şehri temsil eden genç bir takımın emeği var, yazıktır günahtır. Bundan sonraki haftalarda MHK yetkililerinin daha dikkatli olmalarını diliyoruz. Hakemlerin kötü yönetmelerine rağmen maçı kazandığımız için mutluyuz.
Bizleri desteklemek için salona gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250