Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Adanaspor galip, taraftarlar tepkili...

Türkiye Basketbol 2. Ligi 2016-17 sezonunun ilk haftasında Adanaspor kendi evinde Kayseri Melikgazi Belediyesi’ni 75-68 yendi.

Adanaspor galip, taraftarlar tepkili...

Sezonun ilk maçında Adnan Menderes Spor Salonu’nda taraftarının desteğini arkasına alan turuncu-beyazlılar baştan sona kadar üstün götürdüğü karşılaşmayı kazanarak lige iyi başlangıç yaptı. Ev sahibi takımda Barkın Olca 16 sayı, Ayberk Kayalar 14 sayı, Berk Güler 12 sayı, Gökhan Yağan 10 sayı ile skorda etkili olan isimlerdi.

KOLEJ TAKIMI ÜMİT VERDİ

İlk maç olması nedeniyle maça tutuk başlamalarına karşılık ilerleyen dakikalarda oyuna adapte olduklarını belirten Adanaspor Başantrenörü Güven Öner “ Adanalı genç oyuncu ağırlıklı kolej takımı oluşturduk.  Adana halkının salona geldiğinde kendilerinden bir parçayı görüp heyecanlanacakları ve gurur duyacakları bir takım oluşturduk. Kazanmak ya da kaybetmekten öte Adananın gurur duyarak destek vereceği bir takım hedefine mutlaka ulaşır. Bizleri desteklemek için salona gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Adanaspor için güzel günler yakında ” dedi.

SAHİPSİZ ADANA TEPKİSİ

Tüm maddi-manevi imkansızlıklara karşılık büyük bir özveri ile Adana’nın gurur duyacağı mütevazi bütçeli bir takım oluşturduklarını belirten Adanaspor Kulübü Başkanı Tevriz Dura, “Lige galibiyet ile başlamak son derece güzel. Teknik kadro ile oyuncularımızı kutluyorum. 13 yıldır Adana’nın erkek basketbolunda sesi olan takımımız bu sezonda üzerine düşeni yapacaktır. Hedefimiz Adanaspor'u layık olduğu yere çıkarmak. Adanalı basketbolseverleri hedeflediğimiz TBL yolunda yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

Menderes Spor Salonu’na gelen basketbolseverler Adanaspor’a duyarsız kalan yerel yönetimleri “Sahipsiz Adana” şeklinde uzun süre protestoda bulundular…




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250