Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Adana Aski Spor'dan Botaşspor'a anlamlı ziyaret

Geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden antrenör Mehmet Can Öztürk sevenlerini yasa boğmuştu. Adana ASKİ Spor yöneticileri ve teknik heyeti Botaşspor Kulübü’nü ziyaret ederek taziyede bulundular.

Adana Aski Spor'dan Botaşspor'a anlamlı ziyaret

Samsun Canik Belediyespor’un Adanalı antrenörü Mehmet Can Öztürk’ün vefatının ardından Adana ASKİ Spor yöneticileri Botaşspor’a baş sağlığında bulundular. Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel ve beraberindekiler kulüp binasına gelerek tarifi zor acıyı bir kez daha yaşadılar. Botaşspor yönetim kurulu üyesi Recep Altundağ, Genel Koordinatör Dilay Altınay ve antrenör Ceyhun Yıldızoğlu’da ziyarette hazır bulundu.

Fatih Yücel ‘’ Acımız çok büyük’’

Adana ASKİ Spor Genel Menajeri Fatih Yücel, ‘Mehmet Can Öztürk’ü kaybetmenin acısını halen yaşadıklarını belirterek’’ Ceyhan’lı olmasına rağmen Botaşspor’da yetişmiş ve Türk basketboluna hizmet eden önemli bir insandı. Bizler elimizden geldiği kadar onun adını yaşatmaya çalışacağız. Türk sporunun başı sağolsun’’dedi.

Recep Altındağ’’ Elimizden geleni yapacağız’’

Botaşspor yönetim kurulu üyesi Recep Altındağ ise Adana ASKİ Spor’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek ‘’ Basketbola yıllarını vermiş içimizden bir değeri yitirdik. Mekanı cennet olsun. Dualarımız onunla olacak. Daha geçenlerde tribünde beraber maç izledik. Ailesine sabırlar diliyorum. Yönetim toplantımızda bu konuyu görüşerek elimizden ne geliyorsa yapacağız.’’şeklinde konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250