Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

A Milliler Slovenya'da son sürat...

A Milli Erkek Takımı, 28 Ağustos Salı gününe kadar hazırlıklarını Slovenya’da sürdürecek.

A Milliler Slovenya'da son sürat...

Millilerimiz, Kranjska Gora Arena’da başantrenör Ufuk Sarıca yönetiminde sabah ve akşam olmak üzere toplam 4 saati aşkın idman yaptı. Sabah idmanında özellikle şut ve kondisyon çalışıldı. Sabah idmanında oyuncular pozisyonlarına göre farklı gruplara ayrıldılar ve farklı pozisyonlarda şut çalıştılar.

Ay-yıldızlılar akşam idmanında önce 4 gruba ayrıldılar. Millerimiz hücum ve savunma setleri üzerine çalışma gerçekleştirdi. Savunma da özellikle teknik kadro tarafından Karadağ ve Slovenya’nın hücum tercihleri ile ilgili bilgiler paylaşıldı ve bu tercihlere yönelik savunmalar çalışıldı. Antrenmanın son bölümünde 5'e 5'e çalışıldı ve akşam idmanı tamamlandı. Millilerimiz Slovenya’da ki antrenman programına yarın yapacağı sabah ve akşam olmak üzere çift idman ile devam edecek.

A Milli Erkek Takımımız, hazırlıklarına 30 Ağustos’ta yine İstanbul’da devam edecek. 6-8 Eylül tarihleri arasında Almanya’da ev sahibi ülkenin yanı sıra Çekya ve İtalya’nın da katılacağı özel bir turnuva oynayacak olan Türkiye, hazırlıklarını 10-13 Eylül'de Ankara’da düzenlenecek kampla tamamlayacak.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250