Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

A Milli Kadın Takımı'nın yeni menajeri Zeynepgül Ene

16-25 Haziran tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nde düzenlenecek FIBA Eurobasket Women 2017’de mücadele edecek olan A Milli Takımımız, Menajer Zeynepgül Ene ile anlaşmaya vardı.

A Milli Kadın Takımı'nın yeni menajeri Zeynepgül Ene

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun İstanbul’daki merkez binasında gerçekleştirilen toplantıya; Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, TBF Genel Koordinatörü Ömer Onan, Milli Takımlar Direktörü Haluk Yıldırım ve A Milli Kadın Takım Başantrenörü Ekrem Memnun katıldı.


A Milli Kadın Takım Menajeri Zeynepgül Ene, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Türkiye Basketbol Federasyonu’nda yeni bir yapılanma söz konusu. Arzu Özyiğit’in görevinden ayrılmasıyla birlikte, ciddi hedefleri ve yeni planları olan yönetimin bu görev için beni düşünülmüş olmaları şahsen heyecan verici. 35 yıldır oyuncu ve antrenör olarak basketbolun içerisindeyim. Ayrıca başka görevlerde de bulundum… Spor insanı olarak; kadın basketbolunda gelebilecek en üst noktada olduğumu düşünüyorum. Sonuçta Kadın Milli Takımımız son 10 yıl içerisinde tüm takımlar arasında en başarılı ekip durumunda. Beklentiler de çok yüksek… Sportif başarı anlamında, Türk halkına aynı heyecanı ve mücadeleyi yaşatmayı hedefliyoruz. Bu arada bir jenerasyon değişimi de söz konusu. Nevriye Yılmaz ve Esmeral Tunçluer’in basketbolu bırakmasıyla bir takım boşluklar oldu. Ama eleme maçlarında yeni ve genç oyuncular mücadeleleriyle ileriye dönük ciddi sinyalleri verdiler. Performanslarıyla geçiş sürecinin çok sancılı olmayacağını gösterdiler. Büyük hedeflere gideceğimizi düşünüyorum.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250