Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası basın toplantısı düzenlendi

25. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası basın toplantısı, Zeugma Mozaik Müzesi’nde gerçekleştirildi.

25. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası basın toplantısı düzenlendi

Gaziantep Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda geçtiğimiz yılın Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Eurocup şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi ile Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Süper Ligi ve FIBA Kadınlar Euroleague finalisti Fenerbahçe arasında oynanacak 25. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası basın toplantısı, Zeugma Mozaik Müzesi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu’nun yanı sıra, Yakın Doğu Üniversitesi Baş Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu ile oyuncusu Bahar Çağlar ve Fenerbahçe Baş Antrenörü Fırat Okur ile oyuncusu Birsel Vardarlı Demirmen’in yer aldığı basın toplantısında ayrıca 25. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası da sergilendi.

25. Cumhurbaşkanlığı Kadınlar Kupası için Gaziantep’te, Zeugma Mozaik Müzesi’nde olmanın mutluluğunu ifade ederek sözlerine başlayan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, konuşmasında “’Köprü’ anlamına gelen Zeugma’nın antik mirası önünde size seslenirken, sporun da toplumlar, kültürler ve medeniyetler arasında bir köprü olduğunu hatırlatmak isterim.

Basketbolun en kıymetli organizasyonlarından biri için bir araya gelmiş olmaktan heyecan duyuyoruz. Basketbol tarihinde ilk defa Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesine ev sahipliği yapacak şehrimizde gerçekleşecek basketbol şölenini, Gaziantepli dostlarımızla birlikte yaşamaktan mutluluk duyuyoruz.

Basketbola olan ilginin daha da artması ve ülkemizin her yerinde gençlerimizin basketbolla tanışması için yürüdüğümüz yolda, böylesine önemli finallerin farklı şehirlerde yapılmasının değeri her zaman büyüktür. Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde düzenlenen bu dev organizasyonun, adına yakışır bir heyecan ve coşku içinde geçeceğine eminim. Bu vesileyle bir kez daha basketbola olan inancı ve desteği için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımı sunuyorum.

Oynanacak olan bu görkemli kupada, mücadele edecek, geçtiğimiz yılın Eurocup şampiyonu Yakın Doğu Üniversitesi ile Kadınlar Euroleague finalisti Fenerbahçe’ye şimdiden başarılar diliyorum. Bu değerli organizasyonu Gaziantep’te gerçekleştirmemize büyük katkıda bulunan Gaziantep Valisi Sayın Ali Yerlikaya ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Fatma Şahin’e teşekkürlerimi sunuyorum. 2017’nin son günlerini yaşarken coşkumuza ortak olduğunuz için sizlere de teşekkür ediyorum. 2018’in tüm dünyaya barış ve mutluluk getirmesini arzuluyor, sporun ve basketbolun hayatlarımızda daha çok yer bulduğu bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

Yakın Doğu Üniversitesi ile Fenerbahçe arasında 27 Aralık Çarşamba günü Karataş Şahinbey Spor Salonu’nda oynanacak 25. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası mücadelesi, saat 18:00’de başlayacak ve TRT Spor ekranlarından da naklen yayınlanacak.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250