Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

26-09-2019 GENEL

2019 Tunik Modelleri

Tesettür giyimin en çok rağbet gören kıyafetlerinden biri tesettür tunik olmaktadır.

2019 Tunik Modelleri

Tesettür giyimin en çok rağbet gören kıyafetlerinden biri tesettür tunik olmaktadır. Bol pantolon ya da etekler üzerine giyilen tunikler, kadınlara hem rahatlık hem de şıklık katmaktadır. Tuniklerde farklı boy ve modelde bir çok ürün bulunmaktadır.

2019 yılınd en fazla rağbet gören tunik, kemer detaylı, düğmeli uzun modellerdir. Bunun haricinde kolları ya da etek kısmı volanlı olanlar da tercih edilmektedir. Bunun haricinde spor giyimi yaşamak isteyenler için gömlek tarzları da modadır. Üstelik kot kumaştan hazırlanan bu kıyafetler spor-şık bir hava ortaya çıkarmaktadır.

Daha uzun gömlek tunik modelleri de yine farklı bir tarz arayanların tercihidir.

En Trend Tunik Renkleri

2019 yılının en trend tesettür tunik rengi kiremit tonlarıdır. Bunun haricinde taş rengi, toprak tonları, haki yeşil yine trend renkler arasındadır. Korun yumuşak mavisinin yanında renk arayanlar için baskılı gömlekler, pudra pembeler, mor, hardal ve turuncu da moda renklerdendir.

Tüm bu birbirinden şık ve zarif tesettür tunik modellerine Nurhira giyim farkıyla ulaşmak için https://www.nurhira.com/tesettur-tunik sitesini ziyaret etmek yeterlidir.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250