Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

05-12-2016 ALT YAPI

12 DABO Şırnak'ta çalışmalarına 9 ay sonra yeniden başladı

Garanti Bankası sponsorluğunda tüm ülke genelinde kış dönemi çalışmalarına aralıksız olarak devam eden 12 Dev Adam Basketbol Okulları'nın özel illerinden biri olan Şırnak'ta çalışmalar 9 ay aradan sonra tekrar başladı.

12 DABO Şırnak'ta çalışmalarına 9 ay sonra yeniden başladı

2017 yılında kuruluşunun 15. yılını kutlayacak olan 12 Dev Adam Basketbol Okulları genç sporculara sosyo ekonomik ve kültürel düzey gözetmeksizin hizmet vererek basketbola kazandırmanın yanında onları kötü alışkanlıklardan korumayı ve topluma faydalı birer birey olarak yetiştirmeyi amaç ediniyor.

12 DABO Şırnak antrenörü ve aynı zamanda basketbol il temsilciliği görevini de başarıyla yürüten Murat Tekinalp ‘’bölge genelinde yaşanan olumsuzluklardan dolayı çalışmalarımıza uzun bir süre ara vermek durumunda kalmıştık. Geçtiğimiz hafta sonu tekrar bir araya gelerek çalışmalarımıza başladık. Antrenmana  gösterilen ilgi beni son derece mutlu etti, umarım çalışmalarımıza ara vermeden devam etme şansı yakalarız. Benim  öncelikli hedefim gençlerimize basketbol eğitimi vermenin yanında onları ülkemize faydalı bir sporcu bir birey olarak yetiştirmek olduğunu’’ belirtti ve 12 DABO organizasyonunda emeği geçen herkese teşekkürlerini sundu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ALT YAPI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250