Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

11. Arda Ural Turnuvası 8 Eylül'de başlıyor

Gelişim Koleji’nin İzmir Basketbol İl Temsilciliği ile birlikte 10 yıldır aralıksız organize ettiği ve TBL düzeyindeki en eski hazırlık turnuvası konumuna yükselen Arda Ural Turnuvası, 8-9-10 Eylül tarihlerinde yapılacak.

11. Arda Ural Turnuvası 8 Eylül'de başlıyor

Genç yaşta aramızdan ayrılan İzmirli basketbol hakemi Arda Ural anısına yapılacak turnuvaya bu yıl Gelişim Koleji’nin yanı sıra Bursaspor, Türk Telekom ve Petkimspor takımları katılacak. Genel Menajer Namık Yazlar, “Kalitesi her geçen yıl daha yükseğe çıkan bir organizasyona ev sahipliği yapmak bize gurur veriyor. Arda Ural Turnuvası’na katılan Uşak Sportif, Gaziantep Bld, TÜYAP Büyükçekmece, Darüşşafaka gibi kulüpler aynı sezon veya bir yıl sonra Süper Lig’e yükseldi. Umarım bu sezon da katılımcılarımızdan birisi aynı başarıyı yakalar.” dedi.

İzmir Basketbol İl Temsilcisi Halil Öztürk ise turnuvanın artık bir klasik haline geldiğinin altını çizerek, “Arda Ural, genç yaşta aramızdan ayrılan yetenekli bir basketbol hakemiydi. Hem onun adını yaşatıyoruz hem de İzmir’deki basketbol heyecanını  yükseltiyoruz. Gelişim Koleji’ne ise yaptığı ev sahipliği için teşekkür ederim” diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250